Vi städar Sörmland & Östergötland

Butiksstäd

Vår flexibla personal hjälper er butik med miljöanpassad städning och kontinuerlig kvalitetsuppföljning.
Sök
Innehållsförteckning
Vår verksamhet

Hållbara facilitytjänster i Östergötland. 

En hjälpande hand

Butiksstädning bidrar till en ren och fin butik, vilket ökar kundupplevelsen och en långsiktig lönsamhet för butiken. Oavsett om det handlar om dagligvaruhandel eller detaljhandel är ett bra första intryck det viktigaste för att kunden ska komma tillbaka.

Kundens upplevelse

Med hjälp av en fräsch och städad lokal kan butikens medarbetare fokusera på att erbjuda kunden en trivsam upplevelse, utan att behöva tänka på lokalens skick. Butiksstädningen är

mycket betydelsefull för kundens intryck av butiken. Vi låter er fokusera på jobbet, resten sköter vi.

Varför boka butiksstäd hos SSG Facility Service?

Butiksstädning förutsätter en god kompetens hos städpersonalen för att ett bra städresultat ska uppnås. Det ställs höga krav på städningen inom livsmedelsbutiker och dagligvaruhandel. Vår personal har en god kompetens om butiksstäd för att uppnå ett fint resultat. Snabbhet och flexibilitet är två viktiga delar, med tanke på leveranser och omflyttningar i butiken.

Hur arbetar vi?

Noggranna städinstruktioner, checklistor och kvalitetsmål säkerställer våra levererade städtjänster. Vi anpassar vårt städarbete efter dina öppettider och är flexibla i vårt utförande. Vi är fullt försäkrade med ansvarsförsäkring och företagsförsäkring. Alla våra anställda är försäkrade hos Fora.

Vad ingår i butiksstäd?

SSG Facility Services anpassar städningen efter just era behov och förutsättningar. Vi är flexibla och har lätt för att ställa om vid förändringar i olika butiksmiljöer. Vi kartlägger era städbehov och erbjuder:

  • Effektiva och miljöanpassade städsystem
  • Flexibla insatser anpassade efter behov och säsong Kontinuerlig kvalitetsuppföljning genom digitalt verksamhetsstöd Serviceinriktad och motiverad personal
  • Garanti och försäkring
  • Vi utför all slags butiksstädning.

När kan jag boka butiksstäd?

 Vi erbjuder butiksstädning till både små, mellanstora och stora företag. Städningen kan utföras alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid, vardag som helg. Vi är flexibla och anpassar oss till kundernas behov och önskemål. Ring oss så berättar vi vad vi kan göra för just ditt företag.

Tilläggstjänster

Vi tar självklart hand om tilläggstjänster såsom fönsterputs, golvvård, tvätt av handdukar, förbrukningsmateriel, entrémattor, m.m. Allt vårt arbete inom butiksstädning präglas av miljö och kvalitet!

Offerförfrågan

Referenser

Våra kunder, partners & leverantörer.

Omdöme

Kundnöjdhet är viktig för oss.

5,0

Vår verksamhet
Golvrenoveringar och stenslipningar
Golvrenovering

Med hjälp av vår erfarenhet och våra slip- och städmaskiner kan vi ge dina gamla golv nytt liv. Kontakta oss nu!

Kvinna polerar golv
Byggstäd

Vi hjälper er med byggstädningen. Vi är anslutna till kollektivavtal Byggnads och alla medarbetare har ID06.

Företagsstäd
Företagsstäd

Med kompetent personal, ett effektivt arbetssätt och med fokus på människan och miljön erbjuder vi dig företagsstäd.

Avbokningspolicy

  • Vid avbokning inom tre arbetsdagar eller mer kommer ingen debitering att ske.
  • Om du inte avbokar din tid senast tre arbetsdagar innan den bokade tiden kommer du att debiteras för en timme.
  • Vid avbokning mindre än 24 timmar som din bokade tid kommer du att debiteras för hela beloppet.

Det är viktigt att notera att vi debiterar för sena avbokningar för att kompensera för den förlorade möjligheten att boka om tiden för andra kunder.

Vi förstår att oförutsedda händelser kan inträffa och vi uppskattar att du meddelar oss så snart som möjligt vid avbokning. Genom att följa dessa avbokningsregler hjälper du oss att effektivt hantera vår tidsplanering och erbjuda våra tjänster till fler kunder.