Vi städar Sörmland & Östergötland

Fönsterputs

Miljövänlig fönsterputs som effektivt och skonsamt tar bort smuts och stänk och får dina fönster att skina utan ränder och spill.
Sök
Innehållsförteckning
Vår verksamhet

Hållbara facilitytjänster i Östergötland. 

Fönsterputsning där du behöver det

Vi erbjuder dig miljövänlig fönsterputsning i Östergötland, Södermanland och Stockholm som ger fantastiska resultat. Med lång och gedigen erfarenhet inom branschen har vi skaffat oss en bred kompetens som gör att vi kan erbjuda det mesta inom fönsterputs.

Vare sig du bor i lägenhet, villa eller radhus hjälper vi dig att få dina fönster skinande rena. Vi har med oss all utrustning och de rengöringsmedel som behövs och allt ingår i tjänsten.

Givetvis erbjuder vi även fönsterputs för kontorslokaler, skyltfönster och andra typer av fastigheter. Vår personal har mångårig erfarenhet och är lyhörda för dina behov och är måna om att ge dig den bästa service du behöver.

Gedigen erfarenhet

Vi har över 30 års erfarenhet och vet vad du som kund önskar och kräver. Under årens lopp har vi putsat fönster på skolor, hotell, kontorskomplex, padelhallar, butiker och hemma hos många privatkunder. Vi får dina fönster att skina utan ränder och spill.

Många önskar fönsterputsning inför julen eller när våren kommer och då finns vi här och putsar dina fönster rena och snygga. Men oftast behöver fönstren putsas lite oftare än så och då kanske ett abonnemang passar dig bättre. Tillsammans med dig som kund bestämmer vi hur ofta som just dina fönster behöver putsas och så kan du koppla av och låta oss sköta jobbet.

Givetvis gäller RUT-avdrag för våra fönsterputstjänster.

Fönsterputsning på hög höjd

Vi är stolta över att erbjuda miljövänlig fönsterputsning med RentVatten-metoden på hög höjd. Vi har investerat i ett miljövänligt system för att rengöra fönster ända upp till 18 meters höjd – på det sättet slipper du som kund dyra liftkostnader.

Så här går metoden och fönsterputsningen till:

Vattnet renas genom ett filtersystem och resultatet blir RentVatten utan kalk och mineraler. Det rena vattnet rengör fönster och solpaneler med hjälp av en munstycksförsedd borste (specialmaterial för en repfri rengöring) som effektivt tar bort smutsen samtidigt som det inte blir några droppmärken efter vattnet när det torkar.

Arbetet utförs med UNGER HiFlo PureWater Cleaning System med lättviktsstänger. Läs mer på UNGER’s hemsida.

Vad kostar fönsterputsning?

Vårt timpris för professionell fönsterputs är 250 kr efter RUT-avdrag (observera att dödsbon ej har rätt till Rut-avdrag). Vi lämnar alltid ett ungefärligt kostnadsförslag till dig utifrån de uppgifter du lämnar.

Gäller RUT-avdrag vid fönsterputsning?

Vår fönsterputs tjänst ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Offerförfrågan

Referenser

Våra kunder, partners & leverantörer.

Omdöme

Kundnöjdhet är viktig för oss.

5,0

Vår verksamhet
Golvrenoveringar och stenslipningar
Golvrenovering

Med hjälp av vår erfarenhet och våra slip- och städmaskiner kan vi ge dina gamla golv nytt liv. Kontakta oss nu!

lagerstäd
Industri- och lagerstäd

Vi erbjuder professionell rådgivning och specialanpassat städ för att hålla industri- och lagerlokaler i städat skick.

Butiksstäd
Butiksstäd

Vår flexibla personal hjälper er butik med miljöanpassad städning och kontinuerlig kvalitetsuppföljning.

Flyttstäd
Flyttstäd

Vi tillgodoser alla era behov vid flyttstäd. Med 30 års erfarenhet garanterar vi en godkänd flyttstädning.

Avbokningspolicy

  • Vid avbokning inom tre arbetsdagar eller mer kommer ingen debitering att ske.
  • Om du inte avbokar din tid senast tre arbetsdagar innan den bokade tiden kommer du att debiteras för en timme.
  • Vid avbokning mindre än 24 timmar som din bokade tid kommer du att debiteras för hela beloppet.

Det är viktigt att notera att vi debiterar för sena avbokningar för att kompensera för den förlorade möjligheten att boka om tiden för andra kunder.

Vi förstår att oförutsedda händelser kan inträffa och vi uppskattar att du meddelar oss så snart som möjligt vid avbokning. Genom att följa dessa avbokningsregler hjälper du oss att effektivt hantera vår tidsplanering och erbjuda våra tjänster till fler kunder.