Företagsstäd Eskilstuna

Viktigt att trivas i sin arbetsmiljö och på arbetsplatsen

När det gäller Företagsstäd Eskilstuna med omnejd för ett överkomligt pris, kan du lita på SSG Facility Services.

Vi människor tillbringar en stor del av dygnet på vår arbetsplats. Därför är det viktigt alla alla har rätt till en bra och hälsosam arbetsmiljö.

Faktum är att vi tillbringar ungefär lika mycket av vår vakna tid på jobbet, som vi gör hemma i vår egen bostad. Därför är det precis lika viktigt att vi trivs bra i vår arbetsmiljö och på arbetsplatsen, som att vi har det fint och mysigt hemma.

Ren och fin arbetsmiljö = Välmående medarbetare

En av de allra viktigaste faktorerna för att trivseln skall kunna hållas på en bra nivå, är naturligtvis renlighet och städning. Det är absolut nödvändigt för människors allmänna välbefinnande att arbeta i en miljö som är ren och där det är ordning och reda.

Renlighet och god hygien är också av stor betydelse för den fysiska hälsan. Damm, smuts och ohygieniska arbetslokaler kan orsaka onödiga hälsoproblem, som i sin tur kan leda till stora kostnader för arbetsgivare i form av sjukdagar och försämrad arbetsförmåga hos de anställda.

Det är viktigt att tänka på att arbetsplatsen är en plats för representation, där besökare ska få ett gott intryck av företaget. Har du det rent och fint i din verksamhet kommer dörr företag lämna ett gott intryck hos besökaren.

Kontakta oss via formuläret eller gå till kontaktsidan så återkommer vi med ett kostnadsfritt offertförslag.

Offertförfrågan

Vår verksamhet i Eskilstuna

Noachsgatan 10
633 41, Eskilstuna

Vår verksamhet

Hållbara facilitytjänster, med fokus på människan och miljön.