Vi städar Sörmland & Östergötland

Om oss

SSG Facility Services är ett modernt, innovativt tjänsteföretag, med extra fokus på människan och miljön. 

Värdegrund

Våra kunders och samhällets behov är grunden till vår verksamhet. Vi utvecklar och erbjuder hållbara lösningar till våra kunder och arbetar för att varje projekt och leverans blir en god hållbar referens för framtida affärer.

Med över 30 års erfarenhet och en samlad bred kompetens, garanterar vi att du blir nöjd med våra arbeten. Organisationen präglas av samverkan, simplicitet och gemenskap.

Samverkan

Vi vet att det bästa sättet att uppnå vår vision är att arbeta tillsammans. Vi älskar synergier och vi vet att samverkan gör oss starkare.

Simplicitet

Vi förstår i att hålla saker enkla. Det är kärnan i allt vi gör. Det kommer alltid att vara lätt att arbeta med oss och våra lösningar.

Gemenskap

Vi vågar vara innovativa och fatta djärva beslut, som går i linje med vår vision. Vi litar på och står vid varandra. Stark gemenskap och mycket glädje.

Nyheter
God Jul och Gott Nytt År från SSG Facility Services!
God Jul och Gott Nytt År från SSG Facility Services!

Här på SSG Facility Services vill vi önska alla våra kunder en underbar jul och ett nytt år! Under året som gått har vi haft förmånen att skapa rena och trivsamma miljöer och vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete, tillsammans med våra medarbetare, det kommande året.

Läs mer
Referenser

Våra kunder, partners & leverantörer.

Omdöme

Kundnöjdhet är viktig för oss.

5,0

Läs mer
Golvrenoveringar och stenslipningar
Golvrenovering

Med hjälp av vår erfarenhet och våra slip- och städmaskiner kan vi ge dina gamla golv nytt liv. Kontakta oss nu!

Butiksstäd
Butiksstäd

Vår flexibla personal hjälper er butik med miljöanpassad städning och kontinuerlig kvalitetsuppföljning.

Folk i rulltrappa
Klottersanering

Ta hjälp av oss för borttagning av klotter. Vi utför arbetet på ett miljögodkänt sätt, med produkter som är ofarliga för naturen.

Fönsterputs - SSG Facility Services
Fönsterputs

Miljövänlig fönsterputs som effektivt och skonsamt tar bort smuts och stänk och får dina fönster att skina utan ränder och spill.

Avbokningspolicy

  • Vid avbokning inom tre arbetsdagar eller mer kommer ingen debitering att ske.
  • Om du inte avbokar din tid senast tre arbetsdagar innan den bokade tiden kommer du att debiteras för en timme.
  • Vid avbokning mindre än 24 timmar som din bokade tid kommer du att debiteras för hela beloppet.

Det är viktigt att notera att vi debiterar för sena avbokningar för att kompensera för den förlorade möjligheten att boka om tiden för andra kunder.

Vi förstår att oförutsedda händelser kan inträffa och vi uppskattar att du meddelar oss så snart som möjligt vid avbokning. Genom att följa dessa avbokningsregler hjälper du oss att effektivt hantera vår tidsplanering och erbjuda våra tjänster till fler kunder.