Vi städar Sörmland & Östergötland

Om oss

SSG Facility Services är ett modernt, innovativt tjänsteföretag, med extra fokus på människan och miljön. 

Värdegrund

Våra kunders och samhällets behov är grunden till vår verksamhet. Vi utvecklar och erbjuder hållbara lösningar till våra kunder och arbetar för att varje projekt och leverans blir en god hållbar referens för framtida affärer.

Med över 30 års erfarenhet och en samlad bred kompetens, garanterar vi att du blir nöjd med våra arbeten. Organisationen präglas av samverkan, simplicitet och gemenskap.

Samverkan

Vi vet att det bästa sättet att uppnå vår vision är att arbeta tillsammans. Vi älskar synergier och vi vet att samverkan gör oss starkare.

Simplicitet

Vi förstår i att hålla saker enkla. Det är kärnan i allt vi gör. Det kommer alltid att vara lätt att arbeta med oss och våra lösningar.

Gemenskap

Vi vågar vara innovativa och fatta djärva beslut, som går i linje med vår vision. Vi litar på och står vid varandra. Stark gemenskap och mycket glädje.

Referenser

Våra kunder, partners & leverantörer.

Omdöme

Kundnöjdhet är viktig för oss.

5,0

Läs mer
Folk i rulltrappa
Klottersanering

Ta hjälp av oss för borttagning av klotter. Vi utför arbetet på ett miljögodkänt sätt, med produkter som är ofarliga för naturen.

Kvinna polerar golv
Byggstäd

Vi hjälper er med byggstädningen. Vi är anslutna till kollektivavtal Byggnads och alla medarbetare har ID06.

Flyttstäd
Flyttstäd

Vi hjälper er med dina flyttstäd behov. Med 30 års erfarenhet garanterar vi en godkänd flyttstädning.

Fönsterputs - SSG Facility Services
Fönsterputs

Miljövänlig fönsterputs som effektivt och skonsamt tar bort smuts och stänk och får dina fönster att skina utan ränder och spill.