Städfirma Eskilstuna

SSG Facility Services - din städfirma i Eskilstuna

Hemstäd

När det gäller hemstäd Eskilstuna med omnejd för ett överkomligt pris, kan du lita på SSG Facility Services. Att balansera arbetsansvar, sociala skyldigheter, skolplaner och allt annat som vardagen har att bjuda på kan vara en utmaning, vilket varje upptagen husägare förstår.  Ofta hamnar städningen långt ner på listan.

Läs mer >

Företagsstäd

Vi människor tillbringar en stor del av dygnet på vår arbetsplats. Därför är det viktigt alla alla har rätt till en bra och hälsosam arbetsmiljö. Därför är det precis lika viktigt att vi trivs bra i vår arbetsmiljö och på arbetsplatsen, som att vi har det fint och mysigt hemma.

Läs mer >

Fönsterputs

Vi erbjuder dig miljövänlig fönsterputsning i Eskilstuna som ger fantastiska resultat. Med lång och gedigen erfarenhet inom branschen har vi skaffat oss en bred kompetens som gör att vi kan erbjuda det mesta inom fönsterputs.

Läs mer >

Offertförfrågan

Flyttstäd

Flyttstädning är ett nödvändigt ont som vi vill att du slipper att tänka på. Den största vinsten med att anlita oss är att du fullt ut kan koncentrera dig på ditt nya boende.

Läs mer >

Butiksstäd

Butiksstädning bidrar till en ren och fin butik, vilket ökar kundupplevelsen och en långsiktig lönsamhet för butiken. Oavsett om det handlar om dagligvaruhandel eller detaljhandel är ett bra första intryck det viktigaste för att kunden ska komma tillbaka.

Läs mer >

Golvrenovering

Golvet är oftast det först man ser när man kommer till ett nytt ställe. Ser ett golv smutsigt ut spelar det ingen roll hur välstädat och fint man har i lokalen.

Läs mer >

Klottersanering

Klotter och graffiti kan förstöra även den vackraste av fasader. Faktiskt inte bara utseendemässigt. För mycket färg på en vägg gör nämligen att den så småningom spricker eller vittrar sönder.

Läs mer >

Byggstäd

Att städa efter en renovering är ett stort arbete som kräver systematik och noggrannhet. Vi hjälper er att göra fastigheten redo för inflyttning.

Läs mer >

Industri- och lagerstäd

Oavsett om det rör sig om en större fabrik, eller ett litet industrilager är byggnadens rengöring och underhåll avgörande för att säkerställa en trivsam och säker arbetsmiljö för anställda.

Läs mer >

Stenslipning

Det görs med olika metoder, allt ifrån Twisteruppgraderingar till större maskiner med specialframtagna diamantverktyg. Stenslipning kan behöva göras när man vill återställa ett naturstensgolv vid renovering av golvet eller vid eventuella klottersaneringar.

Läs mer >

Vår verksamhet i Eskilstuna

Noachsgatan 10
633 41, Eskilstuna

Vår verksamhet

Hållbara facilitytjänster, med fokus på människan och miljön.