Vi städar Sörmland & Östergötland

Stenslipning

SSG slipar alla typer av stenytor, från golv till tak. Rusta upp era stenytor till en miljövänlig och slitstark yta.
Innehållsförteckning
Vår verksamhet

Hållbara facility tjänster i Östergötland. 

SSG slipar alla typer av stenytor, från golv till tak.

Det görs med olika metoder, allt ifrån Twisteruppgraderingar till större maskiner med specialframtagna diamantverktyg. Stenslipning kan behöva göras när man vill återställa ett naturstensgolv vid renovering av golvet eller vid eventuella klottersaneringar.

Fördelen med att slipa olika ytor är dels för bättre kvalité och ett mycket mer miljövänligare alternativ, samt ett i längden tåligare golv.

Betong

Det faktum att betong är ett tåligt och hållbart material har varit väl känt i tusentals år. Spår av materialet, omkring 7000 år gamla, har hittats, och en del av de mest berömda byggnaderna från det romerska imperiet, inklusive Panthéon, byggdes av betong. Trots detta gick kunskapen om betongtillverkning förlorad. Det var inte förrän på 1600-talet som betongen återupptäcktes och än en gång blev ett av tidernas vanligaste byggmaterial.

Ett vackert betonggolv

Det latinska namnet, concretum, har genom historien kommit att bli synonymt med hållfasthet och tålighet. HTC Superfloor™ är ett revolutionerande golvkoncept med en teknik som gör betong mer än bara hållbar och slitstark.

Tekniken är lika enkel som genial.

HTC:s maskiner och diamantverktyg slipar och polerar betonggolvet för att avlägsna ytskiktet och exponera den mer hållbara betongen därunder. Resultatet av denna process blir ett starkare, mer hållbart, blankt och vackert golv. Och både miljön och ditt underlag mår bra.

Betong och naturstenslipning och polering enligt HTC-floorsystems.

Offerförfrågan

Referenser

Våra kunder, partners & leverantörer.

Google omdömen

5,0

Vår verksamhet
Kvinna polerar golv
Byggstäd

Vi hjälper er med byggstädningen. Vi är anslutna till kollektivavtal Byggnads och alla medarbetare har ID06.

Folk i rulltrappa
Klottersanering

Ta hjälp av oss för borttagning av klotter. Vi utför arbetet på ett miljögodkänt sätt, med produkter som är ofarliga för naturen.

lagerstäd
Industri- och lagerstäd

Vi erbjuder professionell rådgivning och specialanpassat städ för att hålla industri- och lagerlokaler i städat skick.