Vi städar Sörmland & Östergötland

Stenslipning

SSG slipar alla typer av stenytor, från golv till tak. Rusta upp era stenytor till en miljövänlig och slitstark yta.
Sök
Innehållsförteckning
Vår verksamhet

Hållbara facility tjänster i Östergötland. 

SSG slipar alla typer av stenytor, från golv till tak.

Det görs med olika metoder, allt ifrån Twisteruppgraderingar till större maskiner med specialframtagna diamantverktyg. Stenslipning kan behöva göras när man vill återställa ett naturstensgolv vid renovering av golvet eller vid eventuella klottersaneringar.

Fördelen med att slipa olika ytor är dels för bättre kvalité och ett mycket mer miljövänligare alternativ, samt ett i längden tåligare golv.

Betong

Det faktum att betong är ett tåligt och hållbart material har varit väl känt i tusentals år. Spår av materialet, omkring 7000 år gamla, har hittats, och en del av de mest berömda byggnaderna från det romerska imperiet, inklusive Panthéon, byggdes av betong. Trots detta gick kunskapen om betongtillverkning förlorad. Det var inte förrän på 1600-talet som betongen återupptäcktes och än en gång blev ett av tidernas vanligaste byggmaterial.

Ett vackert betonggolv

Det latinska namnet, concretum, har genom historien kommit att bli synonymt med hållfasthet och tålighet. HTC Superfloor™ är ett revolutionerande golvkoncept med en teknik som gör betong mer än bara hållbar och slitstark.

Tekniken är lika enkel som genial.

HTC:s maskiner och diamantverktyg slipar och polerar betonggolvet för att avlägsna ytskiktet och exponera den mer hållbara betongen därunder. Resultatet av denna process blir ett starkare, mer hållbart, blankt och vackert golv. Och både miljön och ditt underlag mår bra.

Betong och naturstenslipning och polering enligt HTC-floorsystems.

Offerförfrågan

Referenser

Våra kunder, partners & leverantörer.

Google omdömen

5,0

Vår verksamhet
Flyttstäd
Flyttstäd

Vi hjälper er med dina flyttstäd behov. Med 30 års erfarenhet garanterar vi en godkänd flyttstädning.

Golvrenoveringar och stenslipningar
Golvrenovering

Med hjälp av vår erfarenhet och våra slip- och städmaskiner kan vi ge dina gamla golv nytt liv.

Avbokningspolicy

  • Vid avbokning inom tre arbetsdagar eller mer kommer ingen debitering att ske.
  • Om du inte avbokar din tid senast tre arbetsdagar innan den bokade tiden kommer du att debiteras för en timme.
  • Vid avbokning mindre än 24 timmar som din bokade tid kommer du att debiteras för hela beloppet.

Det är viktigt att notera att vi debiterar för sena avbokningar för att kompensera för den förlorade möjligheten att boka om tiden för andra kunder.

Vi förstår att oförutsedda händelser kan inträffa och vi uppskattar att du meddelar oss så snart som möjligt vid avbokning. Genom att följa dessa avbokningsregler hjälper du oss att effektivt hantera vår tidsplanering och erbjuda våra tjänster till fler kunder.