Vi städar Sörmland & Östergötland

Golvrenovering

Med hjälp av vår erfarenhet och våra slip- och städmaskiner kan vi ge dina gamla golv nytt liv. Kontakta oss nu!
Sök
Innehållsförteckning
Vår verksamhet

Hållbara facilitytjänster i Östergötland. 

Flera fördelar med golvrenovering

Golvet är oftast det först man ser när man kommer till ett nytt ställe. Ser ett golv smutsigt ut spelar det ingen roll hur välstädat och fint man har i lokalen.

Med rätt metoder och behandlig förlängs golvens livslängd. Bristande golvunderhåll leder till högre kostnader och mer frekvent byte av golv. Regelbunden golvvård gör dessutom den dagliga städningen dess mer effektiv.

Det är inte bara ekonomiskt att renovera ditt golv. det är också miljövänligt.

varför slänga ett golv och lägga nytt när du istället kan ge helt nytt liv till det som redan ligger där? Utöver det kloka och hållbara i att renovera ett golv kan det i många fall också vara ett sätt att bevara eller framhäva originalgolvets charm eller särskilda karaktär.

Ta fram styrkan i ditt golv!

Betonggolv förtjänar mer än att bara trampas på. Med ett HTC Superfloor™ kommer du tydligt märka fördelarna med att ha betong som en exponerad golvyta. Ett grått, smutsigt golv förädlas till ett blankt, lättstädat, miljövänligt och slitstarkt golv. Det är bättre för miljön och din ekonomi.

HTC Superfloor™ – diamantslipat och högglanspolerat betonggolv. Lika tilltalande i den mest krävande industrimiljön som i det trendigaste vardagsrummet.

 • Lättstädat
 • Modernt och elegant
 • Oslagbar hållbarhet
 • Miljövänligt
 • Ekonomiskt

HTC Twister™ - Tillsätt bara vatten! Ett strålande rent resultat varje dag

HTC Twister™ är ett revolutionerande städsystem som består av rondeller preparerade med miljarder mikroskopiska diamanter som rengör och polerar golv mekaniskt i stället för med kemikalier. Twister™ kan användas på de flesta vanliga golvtyper, som terrazzo, klinker, linoleum, vinyl/plast, natursten och betong.

Det är verktyget som gör matta och slitna golv rena, glänsande och blankpolerade. Twister™ har unika fördelar som gynnar både städbolag och golvägare.

Eftersom diamanterna i en Twisterrondell inte bara är effektiva ur rengörande synpunkt utan också polerar golvytan under städningen, bibehålls samt ökar golvets glans och lyster successivt genom regelbunden användning av Twister™ som städmetod.

 • Enastående kvalitet
 • Kostnadseffektivt
 • Miljömässig hållbarhet
 • Användarvänligt

Naturstensgolv

Granitgolv

Polerad granit är tålig och mycket lämplig som golv. Granit är vanligt i köpcentrum, kontor och hotell. Polerad granit är också omtyckt för de vackra färgerna och mönstren. Oavsett slitage bibehåller ett polerat granitgolv glans och lyster.

HTC-systemet ger enastående resultat på granitgolv. Den patenterade rotationsprincipen, de specialutvecklade granitverktygen och HTC:s produkter för granitpolering säkerställer slutresultat du kan vara stolt över. 

Marmorgolv

Polerade marmorgolv uppskattas för sina vackra mönster och många nyanser. Ett polerat marmorgolv ger en elegant atmosfär och med lämpligt underhåll bibehåller polerade marmorgolv sin lyster i många år.

Liksom för alla andra golvtyper har HTC utvecklat en metod för att slipa och polera marmorgolv så att de bibehåller kvalitet och utseende. HTC-metoden för marmorslipning ger marmorgolv unik lyster, kvalitet och jämnhet. Maskinernas patenterade sliphuvud och specialframtagna diamantverktyg säkerställer oklanderligt resultat. 

Terazzogolv

Terrazzo är ett helt naturligt material som består av ballast (vanligen marmor) blandad med cement. Polerad terrazzo finns i många olika färger, så med polerade terrazzogolv kan du ge fantasin fria tyglar.

Världen över används hundratals slipmaskiner från HTC för att slipa och polera terrazzo. HTC har utvecklat en speciell metod för denna typ av golv och åstadkommer fantastiska resultat tack vare maskinernas patenterade sliphuvuden och de unika diamantverktygen. HTC-metoden är avsevärt mycket mer effektiv för slipning av terrazzogolv.

Arbetsmiljön är lika viktigt som att maskinerna är effektiva. Våra slipmaskiner är utformade med fokus på ergonomi och våra dammsugare säkerställer en dammfri miljö. 

Spackelgolv

När det kommer till spackelgolv så använder vi oss av Marknadsledande produkter. Allt från hårda spackelgolv med design, till flexibla golv som täcker gamla, befintliga sprickbildningar, vilket gör det utmärkt i miljöer med mycket trafik där det ställs höga krav på Design, akustik och slitstyrka såsom logistikcenter, kulvertgångar och produktionslokaler.

Finns även som infärgat i ett antal kulörer. Dessa koncept kan med fördel appliceras på asfalt- och flintcoatytor liksom på plåt- och träytor samt keramiska plattor. Beläggningen är diffussionsöppen och klarar därmed att ligga på t. ex fuktiga betonggolv m.m.

Vattenburen epoxifärg

Är en 2-komponents pigmenterad vattenburen epoxifärg som är lämpligt att behandla exempelvis betonggolv för att uppnå högre kondition men också ge betongen en dekorativ kulörjämn yta. Detta passar för alla typer av betonggolv men även cementbaserade spackelbeläggningar, såväl gamla som nya.

Vid behov impregneras betongen. Detta gör att ytan blir motståndskraftigare mot inträngande vätskor, ytan blir mer lättstädad och det ger ett visst halkskydd. – Dekorativa enhetliga kulörer – Diffusionsöppna produkter – Ökar slitstyrkan och höjer betongytans finish – UV- resistenta produkter.

Kontakta oss om du har flera frågor och funderingar!

Fogfritt – härdplast och massagolv

Golvbeläggningar av härdplasttyp passar vid all typ av industri som mekanisk industri, kemisk industri, processindustri, elektronikindustri, läkemedelsindustri, livsmedelsindustri m.m.

Härdplastgolv passar utmärkt i offentliga miljöer som butiker, tvättstugor, trappor (ute- och innetrappor), källargångar, arenor, ishallar, kök m.m.

Golvbeläggningar av härdplasttyp (epoxi, akryl, polyuretan och vinylester) är mycket lämpliga som ytskydd för nya och gamla betonggolv m.fl. underlag. De ger golven en ökad slitstyrka och golven blir porfria, fogfria och därmed lättstädade.

Härdplastbeläggningarna har även hög resistens mot kemikalier, oljor, fetter etc och kan halkskyddas vid behov. Härdplastbeläggningar kan med sina ingående bindemedel och ”fillermaterial” (fyllningsmassa) varieras i det oändliga för att passa varje enskild golvlösning.

Det viktiga är att välja rätt typ av golv utifrån den verksamhet som råder i lokalen. Man skiljer mellan våta och torra; varma eller kalla utrymmen, tung eller lät mekanisk påfrestning, liksom mellan vilka olika typer av kemikalier som golvet skall klara.

Offerförfrågan

Referenser

Våra kunder, partners & leverantörer.

Omdöme

Kundnöjdhet är viktig för oss.

5,0

Vår verksamhet
Bild på skinande kök
Vad kostar hemstäd

Låt oss städa ditt hem så du får tid över till annat. Hållbara produkter med fokus på människan och miljön.

Fönsterputs - SSG Facility Services
Fönsterputs

Miljövänlig fönsterputs som effektivt och skonsamt tar bort smuts och stänk och får dina fönster att skina utan ränder och spill.

Butiksstäd
Butiksstäd

Vår flexibla personal hjälper er butik med miljöanpassad städning och kontinuerlig kvalitetsuppföljning.

Bild på skinande kök
Hemstäd

Var hemstädar vi? SSG Facility Services erbjuder flyttstäd i hela Östergötland med utgångspunkt från Linköping, Motala,

Avbokningspolicy

 • Vid avbokning inom tre arbetsdagar eller mer kommer ingen debitering att ske.
 • Om du inte avbokar din tid senast tre arbetsdagar innan den bokade tiden kommer du att debiteras för en timme.
 • Vid avbokning mindre än 24 timmar som din bokade tid kommer du att debiteras för hela beloppet.

Det är viktigt att notera att vi debiterar för sena avbokningar för att kompensera för den förlorade möjligheten att boka om tiden för andra kunder.

Vi förstår att oförutsedda händelser kan inträffa och vi uppskattar att du meddelar oss så snart som möjligt vid avbokning. Genom att följa dessa avbokningsregler hjälper du oss att effektivt hantera vår tidsplanering och erbjuda våra tjänster till fler kunder.