Vi städar Sörmland & Östergötland

Klottersanering

Ta hjälp av oss för borttagning av klotter. Vi utför arbetet på ett miljögodkänt sätt, med produkter som är ofarliga för naturen.
Innehållsförteckning
Vår verksamhet

Hållbara facility tjänster i Östergötland. 

För att klottersanering ska bli bra så krävs kunskap

Klotter och graffiti kan förstöra även den vackraste av fasader. Faktiskt inte bara utseendemässigt. För mycket färg på en vägg gör nämligen att den så småningom spricker eller vittrar sönder.

Hur arbetar vi på SSG?

Klottersanering utförs främst med hjälp av högtrycksspolning, men olika metoder krävs beroende på underlag samt färg. Om en yta inte är klotterskyddade kan underlaget behöva behandlas med kemikalier eller blästras.

Miljögodkända och ofarliga kemikalier

De kemikalier vi använder för borttagning av klotter är miljögodkända och ofarliga för naturen. Dessa produkter används inte bara för att de är bättre för miljön, men också effektivare och skonsammare mot underlaget, än de medel som är miljöskadliga.

Blästring

En av metoderna är blästring (mekanisk klottersanering) som är mycket effektiv och kan utföras året runt, oavsett väderlek. Vid borttagning av klotter med blästring används inga kemikalier och är ett miljövänligt val. Det är ett bra val om området påverkas direkt av kemiska produkter, ur miljösynpunkt. 

klotter
klotterfri

Förebyggande arbete

I förebyggande syfte kan vi klotterskydda väggar och fasader. Klotterskyddet ligger som ett skyddande lager och förhindrar att färg och smuts tränger in. Om det sedan klottras på den skyddade ytan så kan klottret lätt avlägsnas med vanligt vatten.

Rostfria ytor

På SSG har vi specialiserat oss på återställning av rostfria ytor. Vanliga skador kan vara klotter, repor och ristningar samt syrataggar med mera. Ytor som vi oftast nollställer kan vara hissar och rulltrappor. De kemikalier vi använder för borttagning av klotter är givetvis miljögodkända och ofarliga för naturen.

 

Vi kan även hjälpa till med diverse skador som kan uppstå vid renovering och nyproduktion av lägenheter och andra bostäder.

Offerförfrågan

Referenser

Våra kunder, partners & leverantörer.

Google omdömen

5,0

Vår verksamhet
Bild på skinande kök
Vad kostar hemstäd

Låt oss städa ditt hem så du får tid över till annat. Hållbara produkter med fokus på människan och miljön.

Bild på skinande kök
Hemstäd

Var hemstädar vi? SSG Facility Services erbjuder flyttstäd i hela Östergötland med utgångspunkt från Linköping, Motala,

Stenslipningar - SSG Facility Services
Stenslipning

SSG slipar alla typer av stenytor, från golv till tak. Rusta upp era stenytor till en miljövänlig och slitstark yta.

Fönsterputs - SSG Facility Services
Fönsterputs

Miljövänlig fönsterputs som effektivt och skonsamt tar bort smuts och stänk och får dina fönster att skina utan ränder och spill.