Vi städar Sörmland & Östergötland

Klottersanering

Ta hjälp av oss för borttagning av klotter. Vi utför arbetet på ett miljögodkänt sätt, med produkter som är ofarliga för naturen.
Sök
Innehållsförteckning
Vår verksamhet

Hållbara facilitytjänster i Östergötland. 

För att klottersanering ska bli bra så krävs kunskap

Klotter och graffiti kan förstöra även den vackraste av fasader. Faktiskt inte bara utseendemässigt. För mycket färg på en vägg gör nämligen att den så småningom spricker eller vittrar sönder.

Hur arbetar vi på SSG?

Klottersanering utförs främst med hjälp av högtrycksspolning, men olika metoder krävs beroende på underlag samt färg. Om en yta inte är klotterskyddade kan underlaget behöva behandlas med kemikalier eller blästras.

Miljögodkända och ofarliga kemikalier

De kemikalier vi använder för borttagning av klotter är miljögodkända och ofarliga för naturen. Dessa produkter används inte bara för att de är bättre för miljön, men också effektivare och skonsammare mot underlaget, än de medel som är miljöskadliga.

Blästring

En av metoderna är blästring (mekanisk klottersanering) som är mycket effektiv och kan utföras året runt, oavsett väderlek. Vid borttagning av klotter med blästring används inga kemikalier och är ett miljövänligt val. Det är ett bra val om området påverkas direkt av kemiska produkter, ur miljösynpunkt. 

klotter
klotterfri

Förebyggande arbete

I förebyggande syfte kan vi klotterskydda väggar och fasader. Klotterskyddet ligger som ett skyddande lager och förhindrar att färg och smuts tränger in. Om det sedan klottras på den skyddade ytan så kan klottret lätt avlägsnas med vanligt vatten.

Rostfria ytor

På SSG har vi specialiserat oss på återställning av rostfria ytor. Vanliga skador kan vara klotter, repor och ristningar samt syrataggar med mera. Ytor som vi oftast nollställer kan vara hissar och rulltrappor. De kemikalier vi använder för borttagning av klotter är givetvis miljögodkända och ofarliga för naturen.

 

Vi kan även hjälpa till med diverse skador som kan uppstå vid renovering och nyproduktion av lägenheter och andra bostäder.

Offerförfrågan

Referenser

Våra kunder, partners & leverantörer.

Omdöme

Kundnöjdhet är viktig för oss.

5,0

Vår verksamhet
Bild på skinande kök
Hemstäd

Var hemstädar vi? SSG Facility Services erbjuder flyttstäd i hela Östergötland med utgångspunkt från Linköping, Motala,

Kvinna polerar golv
Byggstäd

Vi hjälper er med byggstädningen. Vi är anslutna till kollektivavtal Byggnads och alla medarbetare har ID06.

lagerstäd
Industri- och lagerstäd

Vi erbjuder professionell rådgivning och specialanpassat städ för att hålla industri- och lagerlokaler i städat skick.

Avbokningspolicy

  • Vid avbokning inom tre arbetsdagar eller mer kommer ingen debitering att ske.
  • Om du inte avbokar din tid senast tre arbetsdagar innan den bokade tiden kommer du att debiteras för en timme.
  • Vid avbokning mindre än 24 timmar som din bokade tid kommer du att debiteras för hela beloppet.

Det är viktigt att notera att vi debiterar för sena avbokningar för att kompensera för den förlorade möjligheten att boka om tiden för andra kunder.

Vi förstår att oförutsedda händelser kan inträffa och vi uppskattar att du meddelar oss så snart som möjligt vid avbokning. Genom att följa dessa avbokningsregler hjälper du oss att effektivt hantera vår tidsplanering och erbjuda våra tjänster till fler kunder.